EzoTér

Milyenek az áprilisi babák?

Azok, akik hisznek az asztrológiában váltig állítják, hogy a születési hónapunk meghatározza a személyiségünket. Nézzük, szerintük milyenek az áprilisban született babák!

Az áprilisi babák nagyon határozottak, már-már akaratosak. Igazi egyéniségek, akik nem szeretik, ha valamit akaratuk ellenére rájuk kényszerítenek. A szüleiket Isten óvja a dackorszaktól! Ennek ellenére nem kifejezetten nyűgösek és sírni is csak akkor sírnak, ha úgy érzik az elvártnál kevesebb figyelmet kapnak a környezetüktől. 

Az áprilisi babák nagyon kíváncsiak, amivel alapvetően nincs is probléma. Néha azonban a nagy kíváncsiságuk miatt hajlamosak arra, hogy veszélyes helyzetekre kerüljenek. Ilyen például, amikor jó ötletnek tartják felmászni egy szekrényre, hogy megnézzék, vajon mit találnak ott? Emiatt a hónap szülöttei állandó figyelmet és felkészültséget igényelnek a szülők részéről.  

Az áprilisi babákban erős a versenyszellem. Ez a tulajdonságuk főleg a más gyerekekkel való interakcióban, játékokban, közös programokban mutatkozik meg. Nem ritka, hogy mindenáron ők akarnak nyerni, mert úgy érzik így tudják bizonyítani az ügyességüket, tehetségüket.  

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB