Mit üzennek gyermekeinkről a csillagok? – A Bak | Pannonmagazin
ÉletmódTükörkép

Mit üzennek gyermekeinkről a csillagok? – A Bak

A születési bolygóállások árulkodnak a jellemről. Ha ezt figyelembe vesszük, sokkal könnyebb lesz szót érteni porontyainkkal is. Az elkövetkező hetekben sorra vesszük, hogy az egyes csillagjegyek dominanciája mit üzen a szülőknek.

E hónapban éppen a mai nap a vízválasztó: azok, akik ezt megelőzően ünnepelték a születésnapjukat, a Bak jegy tulajdonságait hordozzák, míg a január 20. és február 19. születettek a Vízöntőre jellemző egyéniséggel rendelkeznek.

Milyen egy Bak gyermek?

Egy Bak baba számára különösen fontos a békesség, a nyugalom, és a kiegyensúlyozott környezet – de mindenekelőtt a REND és a RENDSZERESSÉG. Ez a későbbi éveiben, s majd felnőttként is meghatározó lesz a mindig precíz, megbízható, szorgalmas Bak életében. Először inkább megfigyelőként vesz részt a közösségekben is, ő az, akire gyakran mondják: „túl csöndes”, „sokszor elmereng”. Ez némelyik szülőben aggodalmat kelthet. Később viszont örülni fogunk neki, ha szorgalmas, komoly tanuló, úgyszólván mintagyerek válik belőle, aki a hagyományokat is tiszteli, a kötelezettségeit és az ígéreteit mindig betartja. Nincs tehát ezzel az óvatos tartózkodással semmi baj, csak arra figyeljünk oda, nehogy túlzott, görcsös megfelelési kényszerré alakuljon. Ezért őt kifejezetten nem szabad magasabb teljesítményre ösztönözni – megvan benne ez az igény magától is.

Görgessen tovább, és megtudhatja, miért főnyeremény a Bak gyermek!

bak gyermek rajz

A célszerűség, eredmény-orientált szemlélet magával hozza, hogy egy Bak a pénzzel is okosan, tisztelettel bánik. Ugyanakkor az érzelmeit is visszafogja, és látszólag nehezen tud lazítani – őt aztán igazán nem jellemzi, hogy „ereszdelahajam” bulikon venne részt. Ugyanakkor szeretne a pajtásaival is jóban lenni. Ezért előfordulhat, hogy kamaszkorában hangulatváltozásokat okoz nála, hogy önmagával viaskodik – mert egyszerre akar megfelelni szüleinek, tanárainak, ugyanakkor az osztálytársai közül sem akar egészen kilógni.

Összességében a Bak gyermek a szülők álma, amennyiben szorgalmas, kötelességtudó, a felnőttek tekintélyét tisztelő, udvarias, a holmiját mindig szép rendben tartó utódra vágynak.

 

Kapcsolódó cikkeink:

A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre (Bak, Szűz, Nyilas) – 2. rész

Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?

5 pénzügyi nevelési hiba

 

Képek forrásai: http://www.momstrology.com/,https://www.buildingbeautifulsouls.com 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB