Trend & Dizájn

Mitől különleges az Adorini Santiago?

Minden szivaros a tökéletes humidort keresi. Legyen szó kezdő vagy tapasztalt férfiról, ebben az egyben mind hasonlítanak.

A szép, elegáns kialakítás, a megbízható márka mind nagyon fontos elemei ennek. Az Adorini jó néhány éve a szivarosok kedvenc márkáinak egyike. Hogy miért? Nos, mi ismerjük a titkukat és most, itt, ebben a bejegyzésben le is fogjuk rántani a leplet róluk!

Tartson velünk, ha érdekli, miért is olyan imádott az Adorini Santiago, mi teszi különlegessé, és hogy kiknek ajánljuk beszerzését!

Először azonban szeretnénk figyelmeztetni minden kezdő szivarost!

Az Adorini nem az a márka, amely kezdők számára gyárt kiegészítőket. Ez a márka a profi minőség megteremtője, ám ezt nem áldozza fel a barátságos árkategória oltárán. Nagyon sok tapasztalt szivaros kedveli ezt a márkát, ám egyik sem ajánlja kezdőknek. Hiszen amikor még nem vagyunk biztosak abban, hogy egy hobbi nekünk való-e, még nem szeretnénk nagyon nagy összegeket befekteti a különböző kellékek beszerzésébe.

Az Adorini tehát egy viszonylag magasabb árkategóriájú márka. Miért szeretik mégis?

Az Adorini egy német márka, amelynek filozófiája a vevőköre teljes körű kielégítése. Férfiasan elegáns kiegészítőiről híres, vevőkörét leginkább az élettartam garanciával képes újra és újra visszacsábítani a termékeit árusító weboldalakra és boltokba. Az Adorininek szinte megalapításától védjegye az, hogy humidorjai elkészítéséhez szinte csak különleges fatípusokat használ fel, amelyekből aztán egyedi tárolókat gyárt.

A megannyi különböző humidor között érdemes sokáig válogatni. Mivel egy humidor hosszú éveken át a szivaros közeli barátja, nem szabad a véletlenre bízni a döntést. Ha kell, töltsön el a válogatással hosszú órákat is, végül azonban hagyja a szívére a döntést! Természetesen az új szivartartóhoz dukál egy új szivargyújtó és hamutál is, hiszen így teljes egy szett. Színben az elegáns ezüstöt, illetve a letisztult formákat ajánljuk.

Az Adorini Santiago

Ez a kiegészítő nagyon könnyen lopja be magát az ember szívébe. Hatalmas belső terében akár 150 szál szivar is elfér. Burkolata cseresznyefa, súlya csupán 4675 gramm. Kedvenc szivarjainak védelmét a RibTech biztosítja, amelyet a gyártó által már a falakon belül hagyott Adorini kristályos párásító tesz lehetővé.

Az Adorini Santiago Delux nem csupán különleges, de a gyártó számára az is fontos volt, hogy bárhol tudja tárolni. Mivel a humidor alján elegáns filcbevonat van, így lehetetlen vele kárt tenni kedvenc vitrinjében, szekrényében.

Egy ilyen humidor könnyen lenyűgözi minden szivaros barátját, aki csak vendégeskedik otthonában. Ne feledje, az új humidort mindig akkor kell beszerezni, amikor már nem talál helyet az újabb szivarjainak.

 

Trend&Dizájn | Pannon Magazin 

Kövessen minket: Facebook

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB