Pókember: Nincs hazaút és A Gucci-ház az HBO Max-on | Pannonmagazin
Film-TV

Pókember: Nincs hazaút és A Gucci-ház az HBO Max-on

Erős hónappal készül júliusban az HBO Max, hiszen három ígéretes filmet is meg lehet majd tekinteni a streaming szolgáltatónál.

Az első a mozikban már nagy sikert aratott Pókember: Nincs hazaút, melyben Peter Parker kérésére Doctor Strange egy olyan varázslatot hajt végre, amellyel megbomlik a multiverzumok közötti határ. A különböző univerzumokból rég nem látott ellenfelek érkeznek, Peter pedig kénytelen mindent elkövetni, hogy helyre hozza a dolgokat.

A Gucci-ház megtörtént eseményeket dolgoz föl, és a rendezői székbe az a Ridley Scott ült be, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Szárnyas fejvadász vagy a Gladiátor. Emellett az alkotás igazi sztárparádét vonultat föl, a főbb szerepekben olyan színészekkel, mint Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver vagy Jared Leto. Az HBO Max Youtube csatornáján csupán egyetlen sokatmondó mondat szerepel a leírásban: „Egy örökség, amiért érdemes ölni.

A Szellemirtók: Örökség a régi klasszikusnak a feldolgozása és folytatása fiatal szereplőkkel, igaz, a történet végén az eredeti színészek is visszatérnek néhány percre. Habár a film nem tudja minőségben megközelíteni az 1984-es első, majd az 1986-os második részt, azért még mindig sokkal jobban sikerült, mint a 2016-os verzió Paul Feig rendezésében.

A Gucci ház július 17-én, a Szellemirtók: Örökség július 24-én, míg a Pókember: Nincs hazaút július 31-én tekinthető meg az HBO Max kínálatában.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB