Praktikus tárolási módok a fürdőszobában | Pannonmagazin
HírExtra

Praktikus tárolási módok a fürdőszobában

A fürdőszoba a ház egyik legfontosabb helyisége, hiszen reggel itt készülődünk a munkába, este pedig sokszor itt pihenjük ki a fáradalmakat egy kád forró vízben elterülve. Sajnos azonban a legtöbb helyen a fürdőszoba igen kicsi, így mindenféle praktikus tároló jól jön ide. Mutatjuk is, mi mindent lehet itt használni erre a célra!

 

A fürdőszoba berendezése

 

Mikor új fürdőszobát tervezünk, vagy a régit alakítjuk át, a legfontosabb dolgokra összpontosítunk, úgymint a mosdó, a zuhanykabin, WC-csésze megléte vagy a csempe színe és anyaga. Tudjuk, hogy sok mindennek kell a hely: a mosógépnek, a szennyestartónak, a kádnak vagy tusolónak, de nem szabad elfeledkeznünk a tárolási lehetőségekről sem. Szerencsére van ehhez segítség!

 

A Homelux webáruház fürdőszobabútor kategóriájában nemcsak komplett fürdőszobabútorokat találunk, hanem minden mást is, amire talán elsőre nem is gondolunk. A tároláshoz is sokféle mosdószekrény, fürdőszobai faliszekrény és álló fürdőszobaszekrény is rendelkezésre áll.

 

Márpedig ebben a helyiségben sok mindent kell elraktározni: a toalettpapírtól kezdve a mosószereken át az illatos törölközőkig, a pipereholmikról nem is beszélve!

 

Mivel minden fürdőszoba mérete és elrendezése más, alaposan át kell gondolni, mit hova rakunk. A Homeluxnál egyedi igényeket is ki tudnak elégíteni, ha fürdőszobabútorról van szó, így biztosan megtaláljuk a színben, méretben, anyagban megfelelő szekrényt a lakás e helyiségébe is.

 

Fürdőszobai faliszekrények

 

Az egyik legjobb megoldás, ha faliszekrényeket választunk a fürdőszobánkba. Így lent a földön nem foglal el nagy helyet a tároló. Általában tükrök mellé, mosdók fölé szokás felhelyezni ezt a típusú szekrényt, amiben a következő dolgokat tárolhatjuk:

 

  • piperecikkek
  • fogkefék, fogkrémek
  • borotválkozó felszerelés
  • a körömszépítés eszközei
  • fésűk, hajgumik, csatok
  • krémek, kenőcsök
  • tusfürdők, habfürdők, testápolók

 

Apróságnak tűnnek ugyan, de ha van egy hely, ahol ezeket a tárgyakat rendszerezve tudjuk tárolni, az nagy segítséget jelenthet a reggeli, esti készülődés és a takarítás során is.

 

A fürdőszoba faliszekrények polcosak, jól átlátható módon tudjuk elhelyezni bennük a kellékeket. Esetleg kisebb kosárkákkal, dobozokkal még könnyebben tudjuk szétválogatni a holmikat. Az ajtóval felszerelt szekrényeket csak az nyitja ki, aki valóban keres ott valamit: kisebb gyerekek, idegenek szeme elől rejtve maradnak a dolgok.

 

A fürdőszobai faliszekrényekről való tudnivalók

 

Manapság már nagyon nagy a választék ebből a termékből, a Homeluxnál is bőséges a kínálat. A legkeresettebbek a tükör mellé szerelhető vékony faliszekrények, amelyek karnyújtásnyira vannak a mosdótól.

 

Nagyon népszerű az a megoldás is, amikor a tükrös ajtajú faliszekrényt a mosdó fölé szerelik, ez megkönnyíti a sminkelést, borotválkozást, ráadásul helytakarékos is!

 

A faliszekrények anyaga, színe mindig illeszkedjen a többi bútoréhoz, érdemes egy helyről megrendelni mindent. Így egy praktikusan használható, szép és rendezett fürdőszobánk lehet!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB