Összefogtak a nagymágocsiak

Közös erővel újították fel a mára rossz állapotba került Szarvasi dűlőutat.

A hírről és a közös munkáról Szebellédi Endre, településvezető számolt be. Mint megírta tíz traktorral, mezőgazdasági gépekkel és szerelvényekkel dolgoztak a szakaszon. A gazdák és más segítőszándékú lakosok háromszáz köbméter útalapot hordtak ki. Szinte szó szerint új utat építettek, mert már annyira megrongálódott és nyomvályúsodott, hogy rövid időn belül teljesen járhatatlanná vált volna.

A polgármester megköszönte az önkéntes részvételt mindenkinek és hangsúlyozta, hogy a karbantartás is nagyon fontos, valamint kiemelte, hogy a lakosság erőfeszítése a bizonyíték arra, hogy összefogással fontos dolgokat lehet tenni. A jövőben erre támaszkodva más utakat és egyéb, a település életében nagy szerepet játszó területeket szeretnének helyrehozni – adta hírül a delmagyar.hu.

Az infrastrukturális fejlesztés és rendben tartás minden közösség számára nélkülözhetetlen, mert ez teszi lehetővé a biztonságos közlekedést és a lakosok élhetőbb hétköznapjaihoz is hozzájárul. Az időt és energiát nem kímélő emberek összefogása pedig jó példa arra, hogy bármekkora is legyen egy közösség összedolgozással haladás érhető el.

Farkas Cs. Tekla

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon

 


Hasonló cikkek