Paul McCartney új könyve 154 dalt tartalmaz

Hamarosan új könyvet jelenetet meg Paul McCartney The Lyrics címmel, amely elmondása szerint egyfajta önarcképet fest majd róla 154 dalon keresztül.

A regény a zenész és Paul Muldoon költő beszélgetésein alapszik, és igazi kincsek is belekerültek, köztük egy dal, melyet nem ismerhetnek a rajongók, a Tell Me Who He Is. A Tell Me Who He Is sohasem került rögzítésre, hiszen McCartney is csak a kézirat készülése közben bukkant rá az egyik noteszében a kézzel írt szövegre. A The Lyrics emellett természetesen tartalmazni fogja a klasszikusokat is, mint amilyen a Hey Jude, Live and Let Die vagy a Blackbird.

A regény november 2-án jelenik majd meg, és a dalok mellett megtalálhatóak lesznek benne fotók, kézzel írt vázlatok és rajzok is egyaránt. A megjelenéssel egy időben egy a könyvhöz kapcsolódó kiállítás is nyílik a British Library-ben, ahol sok más érdekesség mellett a frissen előkerült dalszöveget is megtekinthetik a rajongók.

Forrás: The Guardian

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek