Az Éjféli égbolt az egyik legnézettebb film a Netflixen

A Netflix nem sokszor közöl nézettségi adatokat, de az új produkciója, az Éjféli égbolt esetében most ismét kivételt tett, amely jelenleg a streaming platform egyik legnépszerűbbje.

 

A koronavírus miatt 2020-ban amúgy is nagyon kevés film tudott a mozikba kerülni és a körülmények miatt ezek sem voltak képesek számottevő nézőt bevonzani, sok alkotás eleve a streaming szolgáltatók kínálatában kötött ki a premier időpontjának az eltolása helyett. A George Clooney (aki legutóbb azzal is észrevetette magát, hogy Orbán Viktort bírálta) főszereplésével (és rendezésében) készült Éjféli égbolt december 23-án került föl a Netflixre, és mindössze egy hét alatt 72 millió háztartásban indították el a filmet, ezzel a platform egyik legnépszerűbb darabja lett.

Az Éjféli égbolt Lily Brooks-Dalton 2016-os azonos című regényének az adaptációja, amely nálunk idén jelent meg az Agave Könyvek gondozásában.

Forrás: screenrant.com


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek