Kočner továbbra is tagad és a rendőrség feljelentésére készül

Marian Kočner szerdán tett először vallomást Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében. Kočner golyóálló mellényben érkezett a NAKA épületébe.

Kočnert ezt követően visszaszállították a lipótvári (Leopoldov) büntetés-végrehajtási intézetbe.

Marian Kočner jogi képviselője Marek Para kifogásolja, hogy a nyomozó nem engedett neki betekintést az ügyiratba. “Mindig kizárólag a 4-es számú helyiségben találkozhatok az ügyfelemmel. Feltételezzük, hogy ezt a helyiséget lehallgatják, amivel megsértik az ügyfelemnek azt a jogát, hogy bizalmasan beszélhessen az ügyvédjével.” – jelentette ki Para. “Sok adat hiányzik a dokumentumból. Két feljelentést tettünk azzal összefüggésben, ahogyan a tegnapi kihallgatás zajlott.” – ismertette az ügyvéd. Zsuzsovát ugyanis kényszer hatása alatt, ügyvéd jelenléte nélkül hallgatták ki.

Marek Para ügyvéd a kihallgatás után azt nyilatkozta, hogy védence tagadja a vádakat, sőt, két feljelentést is tesznek a rendőrség ellen, és elfogultsággal vádolják az üggyel foglalkozó nyomozót.

Forrás: tvnoviny.sk, tasr, bumm.sk, parameter.sk

Nyitókép: tvnoviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek