Komáromi Egyetemi Napok az online térben!

2021. április 19-23-a között, immár 16. alkalommal rendezi meg a Komáromi Egyetemi Napok elnevezésű rendezvénysorozatát a Selye János Egyetem és a Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzata – idén az online térben.

A rendezvénysorozat hétfőn fél tizenegykor indul a Megnyitóval, majd 11 órától a Mi folyik a színfalak mögött? című beszélgetés következik Borbély Alexandrával és Nagy Ervinnel. Délután kettőtől Durica Kati mesél a megjelent könyveiről. Tizenhat órától Szalma Nikolett tart előadást Önmegvalósítás fiatalon – Vidu receptje szerint címmel. A hétfő estét a Skribbll játék zárja.

Kedden Garai-Fodor Mónika ad elő Trendek, tendenciák a marketingkommunikációban: kihívások, megoldások a fogyasztói hatalomátvétel idején témában. A Nemzetközi mobilitási lehetőségekről a Selye János Egyetemen is többet hallhatunk Kinczer Adrienntől és Both Fannytól. Utána Varga János beszél Az Európai Parlementről, és ami mögötte van. Délután fél négytől a The Path SM tart előadást a Játékos menedzserek életéről. A Komáromi Egyetemi Napok keddi napja a Művészetek Éjszakájával zárul.

A szerdai napon a Tudományos Diákköri Konferencia egyetemi fordulójára kerül sor, délután pedig Strédl Terézia előadását hallhatjuk, ami a Mi vagyunk a Z generáció – mi kell a boldogsághoz? címet viseli. A nap zárasaként az Among Us játékban vehetünk részt.

A csütörtöki napot reggel egy Kerek”asztal” beszélgetés nyitja A szakmai gyakorlat és munkaadói témával, a Karrier-tanácsadás a Selye János Egyetemen előadással és a Virtuális Állásbörze – az álláskeresés legmodernebb és legegyedibb módjai előadásával. Ezt követi a Nagyvállalat és az ajánlat (cég és munkahelyi pozíciók bemutatása és karrierépítési lehetőségek) előadás, majd Hodossy Katalin ad elő, Kertből a tányérra cím alatt. Szépe Csilla tart Online tornájával és egy esti Kahoot! kvízzel záódik nap.

A pénteki napon  Beszélgetés a jövőért – Komáromi magyar oktatás című előadás résztvevői lehetünk, ahol Keszegh Béla, Észak-Komárom polgármestere, Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD. az SJE rektora és további felvidéki magyar intézmények vezetői közreműködnek egy kerekasztal beszélgetés keretein belül. Toth Victor Más szemszögből az egészségről beszél, Pék Pál a Körforgásos gazdaság, fenntartható régiók és zero waste életmód témáját feszegeti, végül a Beneath My Skin – út a Dal 2021-be és egy Podcast résszel búcsúznak a szervezők.

A programról részletesen ITT lehet tájékozódni. “A Selye János Egyetem vezetősége és Hallgatói Önkormányzata sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt eme rendhagyó formában megrendezésre kerülő rendezvénysorozatra, ami már évek óta részét képezi mind az intézmény, mind a város életének, hagyományainak.”

Kövessen minket: Facebook

Külhon | Pannon Hírnök

Forrás: rozsnyovidek.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek