Színes

A koronavírus pozitív hozadéka

Avatar

Talán furcsa lehet a koronavírust kapcsolatba hozni pozitív dolgokkal, de ha jobban belegondolunk, akkor mi is észrevehetjük, hogy bizony nem csak negatív hatásai vannak a világjárványnak. 

Az elmúlt hónapokban kicsit talán mindannyian átértékeltük az életünket. Megéreztük, hogy mik azok a dolgok, amikről csak azt hittük, hogy nem tudunk élni nélkülük és mik azok, amiket elhanyagoltunk, háttérbe szorítottunk, holott különösen nagy jelentőséggel bírnak.  

Most mindannyian lassítsunk a tempónkon és időt fordítunk olyan elfoglaltságokra, mint amilyen például a pihenés, a meditáció vagy a kertgondozás. Mivel fizikai távolságokban nem tudunk utazni, ezért befelé fordulunk, többet foglalkozunk az önmegismeréssel, önfejlesztéssel. A bezártság rávilágít arra, hogy a nélkülözhetetlennek hitt “földi javak” nélkül is teljes életet tudunk élni és ha a lelkünkben béke van, akkor a négy fal között is jól érezhetjük magunkat. Emellett a természethez, illetve a szeretteinkhez való kapcsolódás jelentősége is a helyére került.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB