Film-TV

Itt az új Pinokkió előzetese

Megérkezett az első kedvcsináló előzetes a Guillermo del Toro féle Pinokkióhoz, mely a Netflixen kerül majd bemutatásra idén.

Habár az Oscar-díjas rendező a klasszikus olasz mesét dolgozza föl újra, melyet már mindenki jól ismer, azért az előzetes is azt sejteti, hogy az új változat bizony tartogathat néhány meglepetést a nézők számára. Annyit lehet már tudni, hogy egy jóval sötétebb hangulata lesz a fából készült fiú történetének, mint az elődjeinek.

Del Toro, aki olyan filmeket készített már el, mint A víz érintése vagy A faun labirintusa 2008 óta próbálja megvalósítani a klasszikus olasz mese egy sötétebb verzióját, ám ez azóta sem sikerült neki. Több stúdió váltás után aztán a Netflix 2018-ban lehetőséget biztosított del Torónak, és végül a munkálatok meg is kezdődtek 2020 januárjában.

Guillermo del Toro Pinokkió változata stop-motion technikával fog elkészülni, és olyan színészek adják majd a hangjukat a filmhez, mint Christoph Waltz (Django elszabadul), Ewan McGregor (A sziget) vagy Cate Blanchett (Ne nézz fel!).

Forrás: The Verge

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB