Fitnesz

Rubint Réka: Az igazán okos ember figyeli a teste jelzéseit

Bár Rubint Réka még mindig kirobbanó formában van, nem tagadja, hogy negyven évesen hamarabb elfárad és a sportsérülések után lassabban regenerálódik. Időnként előforduló fájdalmai enyhítésére egy új transzkután elektromos idegstimuláció berendezést kezdett el használni, ami nem csak neki, az egész Schobert-családnak sokat segít.

“A férjem, Norbi hét évvel idősebb nálam. Sokszor mondta nekem, hogy majd negyven évesen azt fogom érezni, mintha a szervezet lassabb üzemmódra kapcsolna, de mindig megmosolyogtam”

– kezdte Rubint Réka, aki mára megérezte a több mint húsz éve tartó profi sportélet eredményét.

“Most, hogy nyáron negyven lettem, érzem, hogy a regeneráció folyamata sokkal hosszabb, mint a húszas éveimben. Már nem tudok akkora súlyokkal és annyit edzeni, mint korábban. Az igazán okos ember figyeli a teste jelzéseit, megadja az időt a pihenésre, és alkalmazza az olyan segédeszközöket, mint az OMRON E3 Intense, ami mind a regenerációban, mind a fájdalomcsillapításra a segítségünkre lehet”

– mondta Rubint Réka, aki az új transzkután elektromos idegstimuláció (TENS) szerkezet egyik első magyar tesztelője lehetett.

A Réka által használt gép egy olyan fájdalomcsillapító készülék, amely az izmokban és ízületekben fellépő fájdalom enyhítését, illetve a hát, váll, karok, lábak és lábfejek merevségének és zsibbadtságának mérséklését szolgálja a fájdalmas részekhez közeli bőrfelületen kiváltott idegi stimuláció alkalmazásával.

“Hiszek benne, hogy a léleknek nagyon nagy hatása van a testre. Hajlamos vagyok az aggódásra a családom és a szeretteim miatt, mindenkinek a nyűgét-baját hordom a vállamon, amit szó szerint megérzek. Sok esetben szerintem ez hozzájárul ahhoz, hogy a nyakam-vállam körüli rész fáj. Rendszeresen járok masszázsra és már az OMRON E3 Intense készüléket is használom, ami hozzájárul ahhoz, hogy már csökkent a fájdalom, csak időnként érzem”

– nyilatkoztaRubint Réka, aki nem csak fitneszbajnokként, hanem három gyermek édesanyjaként is tudja, hogy mennyire hasznos lehet a fájdalomcsillapítás gyógyszermentes módja. Norbika és Lara is aktívan sportolnak, így izomzatuk nagy terhelésnek van kitéve.

A készülék nem igényel professzionális segítséget. A mindössze negyedórás kezeléssel hosszú órákra csillapíthatjuk a tüneteket, így a fájdalom nem akadályozza tovább az embereket munkájukban, mindennapi tennivalójukban. Az eszköz intenzitása állítható, programjai változtathatók, ráadásul otthon, munkahelyen vagy akár utazás közben is használhatjuk, ezzel nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthatunk

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB