Megnyílt a harmadik McDonalds Kecskeméten

Január 18-án ünnepélyes keretek között megnyitották Kecskemét harmadik McDonald’s gyorséttermét. Ezzel megnyílt Magyarországon a 98. étterme az üzletláncnak. 

Scheer Sándor, a magyarországi McDonald’s hálózat tulajdonosa elmondta, hogy ezt a csomópontját a városnak már kinézték, 1998-ban felfedezték a cég ingatlanfejlesztői. Az épület elkészült, de aztán 24 évet kellett arra várni, hogy meg is valósuljon az elképzelés. Ennyi idő alatt megérett rá a város, és a hálózat is, hogy megnyíljon a gyorsétterem.

A megnyitó leglátványosabb része az volt, hogy Gaál József, Scheer Sándor, Égi Zsolt és Héjja János átvágta a szalagot, majd felvágták és szétosztották a hatalmas tortát a vendégek között, akik akkorra már igen jóllaktak a gyorsétterem finomságaival.

Gaál József, alpolgármester elmondta, hogy a város vezetésnek nagyon fontos, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa a lakóknak. Kecskemétet hívhatjuk egy gasztronómiai paradicsomnak is, hiszen 292 vendéglátóhellyel rendelkezik. Manapság viszont egyre többen a gyorséttermeket választják, ami nem meglepő ebben a rohanó világban.

Héjja János ügyvezető, büszke arra, hogy a hetedik Mekit nyitja az országban, ebből pedig a harmadikat Kecskeméten. A kezdet nagyon nehéz volt, köszönetet mondott munkatársainak, akik nélkül mindezt nem tudta volna elérni. A most megnyílt étteremben 70 munkahelyet teremt, ezzel együtt pedig már több mint 400 dolgozót foglalkoztat cég, a Peki Restaurant Kft. – írja a HIROS.HU

Juhász Márta
Ha tetszett a hírcikk, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek