Nem online – ­valódi kiállítás nyílt Miskolcon

Ismét mehetünk tárlatnézésre, nem mindennapi fotókiállítás nyílt a Művészetek Házában. Érdemes elsétálni oda!

A korlátozások miatt nem lehet bemenni az épületbe, de a szervezők ügyesen kihasználták az építészeti adottságait. A MüHa Galéria utcafrontjának ablakai ugyanis tökéletesen alkalmasak egy kiállítás megvalósítására. Oda kell kitenni a képeket, és jöhetnek a látogatók!

Így jött létre az Ami késik, nem múlik elnevezésű tárlat, ami Szűcs Árpád fényképész és Ádám János, az Észak-Magyarország fotóriportere által készített 60 képet tartalmaz. A fotók minden évszakból felidéznek egy-egy emléket az elmúlt évek miskolci fesztiváljairól, jelentős kulturális eseményeiről, nemzeti ünnepeiről, színpadi produkcióiról.

Megnyitó utáni koccintás: (b-j) Szűcs Árpád és Ádám János (Fotó: Ádám János Facebook oldala)

A kirakatkiállítás a magyar kultúra napjához kapcsolódva nyílt meg, és 2021. március 5-ig látható. Megtekintése egészségügyi szempontból teljesen biztonságos, mivel a fotók az ablakok belső részén vannak, a nézők pedig az épület előtti járdán végigsétálva gyönyörködhetnek a pompás fotókban.

Néhány alkotás a kirakatkiállításból (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

A tárlat az Ami késik, nem múlik címet kapta, ám megtekintése után az a véleményem, hogy a sorozat végére nyugodtan kiírhatnánk: Ami késik, az jön!

 

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek